امروزه يکي از رويکردهاي متداول به جهت حصول اطمينان از قرار گرفتن سازمان در يک سطح قابل قبول امنيت اطلاعاتي، اجراي آزمون و ارزیابی امنیتی فضای تبادل اطلاعات است. بدين ترتيب، پس از مراحل آزمون و ارزیابی امنیتی در سطوح مختلف ، آسیب پذیری های شناخته شده کشف و با ارائه راهکارهای امن شناخته شده ، به سازمان گزارش داده می شود. این اقدام میتواند در ایمن سازی بستر و فضای تیادل اطلاعات موثر بوده و سازمان را از آماج حملات هکر ها برای دسترسی به داریی های اطلاعات سازمان ایمن سازد... ادامه
همانطور که در مقدمه گفته شد، هر سازمانی در مقاطع مختلف نیاز به آزمون و ارزیابی امنیتی درگاه های اطلاعاتی خود داشته تا نسبت به سطح امنیتی و آسیب پذیری های خود آگاه شده و مورد ارزیابی امنیتی قرار دهد. این اقدام، باید بصورت دوره ای صورت پذیرفته تا سازمان نسبت به آسیب پذیری های خود توسط روش های نفوذ شناخته شده در دنیا مطلع شده و جهت برطرف سازی و امن سازی آن اقدام نماید . چراکه غفلت از رفع آسیب پذیری ها میتواند سرمایه و دارایی های اطلاعاتی سازمان به مخاطره ، تحریف و استفاده های غیرمجازی را در پی داشته و صدمات گوناگونی را وارد سازد.
شرکت رویال پرداز تیام با داشتن مجوز آزمون و ارزیابی امنیتی و بکارگیری متخصصان خبره درابن حوزه، با سابقه و تجاربی نزدیک به یک دهه، این اطمنیان را به سازمان ها می دهد تا دراین امر بصورت مشاوری امین عمل کرده و سازمان را در کشف آسیب پذیری های خود یاری رساند.
مراحل انجام آزمون و ارزیابی امنیتی پس از مشخص کردن محدوده آزمایش توسط سازمان درخواست کننده، با عقد تفاهم نامه ها و قرارداد های مقتضی ، طبق متدولوژی های استاندارد روز دنیا توسط کارشناسان خبره شرکت انجام داده و گزارش نهایی آسیب پذیری های مشاهده شده را مستند سازی نماید.
لازم به ذکر است این آزمون ها در سه سطح متعارف بنا به درخواست سازمان انجام میشود:

- جعبه سیاه (Black Box)
- جعبه خاکستری (Gray Box)
- جعبه سفید (White Box)
پس از اقدامات فنی انجام آزمون و ارزیابی امنیتی بهصورت دوره ای و مستمر کلیه ی سامانه های نرم افزاری و شبکه
سازمان در محدوده مشخص شده، مورد ارزیابی دقیق قرار میگیرند و تمامی نواقص ممکن بر اساس آخرین
معیارهای استانداردهای روز دنیا و همچنین معیارهای بومی شناخته شده توسط کارشناسان این شرکت کشف
شده و راهکارهای مناسب برای رفع نواقص و مشکلات کشفشده همراه ضمائم فنی گزارش آسیب پذیری ها، بطور محرمانه به کارفرما ارائه میگردد.
از
مهمترين دستاوردها و مزاياي اجراي آزمون و ارزیابی امنیتی در سازمان میتوان به موارد زیر اشاره نمود:
- ارزيابي سطح امنيت در زيرساخت فناوري اطلاعات
- شناسايي و طبقه بندي تهديدات و آسيبپذيريهاي موجود
- شناسايي و طبقه بندي ضررهاي مالي و غيرمالي در صورت بروز حملات امنيتي به بخش هاي مختلف
- شناسايي سطح دشواري نفوذ و شناسايي پيچيدگيهايي يک حمله
- پيش بيني رفتارهاي حمله کنندگان و نفوذگران امنيتي
- اولويت بندي نيازمنديهاي امنيتي و مديريت هزينه هاي برطرف کردن آسيب پذيريها
- جلوگيري و برطرف کردن عوامل امنيتي، سبب بروز اختلال در سطح سرويسهای سازمان